Ben jij opzoek naar een toffe bijbaan in de evenementenwereld?
Deze baan geeft jou die kans!

Ons evenementenbureau HS Events (HAL60 is onze eigen evenementenloctie!) is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een zeer enthousiast team dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. Dit kunnen zowel evenementen zijn op externe locaties als in HAL60! Dit betekent dat je met je team meegaat naar het evenement!
Als Parttime Op- en afbouw Medewerker steek jij je handen graag uit de mouwen. Ook kun je eventueel veel (nieuwe) technische kennis opdoen m.b.t. evenementen en alles wat hierbij komt kijken: overkappingen, licht, geluid, video, podia en catering.

Jouw profiel:

- Enthousiast;
- Leergierig;
- Flexibel;
- Doorzetter;
- Enige affiniteit met evenement-materialen;
- Bij voorkeur in bezit van B-rijbewijs;
- Woont in of rondom Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:

- Samenwerken met een leuk team;
- Werken op veel verschillende locaties;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Marktconform salaris.

Vind je het een leuke uitdaging om evenementen tot in detail op te bouwen? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@hal60.nl

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.