Mogelijkheden
Al uw evenementen op maat!

De mogelijkheden binnen HAL60 zijn oneindig. Mede door de omvang en flexibiliteit in opstelling is HAL60 geschikt voor diverse evenementen van verschillende grootte. HAL60 is inzetbaar voor diverse doeleinden, zoals zakelijke-, culturele-  en publieksevenementen, maar ook feesten en partijen voor particulieren.

Ook biedt HAL60 hybride evenementen aan. Hybride evenementen zijn evenementen met een combinatie van off- en online samenkomen. Zowel het fysieke, als online publiek neemt dan deel aan uw evenement. HAL60 is uitermate geschikt voor de hybride evenementen door haar ruimte, flexibiliteit, livestream mogelijkheden en videoapparatuur.

HAL60 biedt tot 1000m2 oppervlakte die volledig naar eigen wens is in te vullen. Hierdoor is HAL60 voor ieder evenement geschikt. Verder beschikt HAL60 over de juiste materialen om uw evenement compleet te maken. Het verzorgen van video, livestreams (incl. interactie), licht, geluid, garderobe, catering, aankleding en andere materialen is geen enkel probleem. HAL60 is inzetbaar voor groepen tot wel 1000 personen. Afhankelijk van de wensen met betrekking tot het evenement, kunnen de mogelijkheden bekeken worden en een evenement op maat ontwerpen.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement?

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij de mogelijkheden en komen wij met een passend concept op maat voor uw evenement.

Afspraak maken

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.