Een mini indoor festival
Met de hipste hapjes en drankjes

HAL60 zal bij dit concept worden omgetoverd tot een mini indoor festival voor 75- tot wel 750 personen. Ook zorgen wij binnen uw bedrijfsevenement voor een stukje personalisatie volgens de huidige trend: een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap voor stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. 

HAL60 zorgt door middel van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht! Hierdoor zal niemand het bedrijfsfeest vergeten! HAL60 houdt rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakenrelaties over wilt brengen. 

Op zoek naar een uniek bedrijfsevenement? HAL60 heeft de ervaring en kennis om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren! Rekening houdend met de doelstellingen, wensen en de mogelijkheden zorgen we voor een concept dat naadloos aansluit op uw organisatie. HAL60 zorgt dat alles in de puntjes wordt geregeld. 

Stel uw bedrijfsevenement samen: 

       ✓   Kies uw foodtrucks!
       ✓   Entertainment (show, photobooth, muziekbingo of activiteiten);
       ✓   Muziek (DJ, band of achtergrondmuziek);
       ✓   Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer (bijv. lichtgevende letters in naam organisatie)

Neem contact op voor advies op maat!


* Wij kunnen dit bedrijfsevenement ook naar uw eigen locatie brengen, neem contact op voor de mogelijkheden!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.