Expositie organiseren
Kunsttentoonstelling opzetten

Een goede en succesvolle expositie organiseren vereist veel regelwerk. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw expositie tot een succes te maken. HAL60 biedt ondersteuning en neemt alle zorg uit handen.

HAL60 denkt met u mee

Op zoek naar een locatie voor een unieke expositie? HAL60 heeft de ervaring en kennis om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren. Samen met u wordt uw expositie tot in de details georganiseerd. HAL60 zorgt dat alles in de puntjes wordt geregeld. Hierbij kunt u denken aan:

✓ Catering (smakelijke hapjes, buffetten en drankjes);
✓ Licht & geluid;
✓ Professionele livestream t.b.v. een hybride toevoeging;
✓ Meubilair;
✓ Overige benodigdheden.

Kunst in HAL60

Maak een afspraak

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.