Beurs organiseren
| Hybride en live |

Een unieke beleving voor uw gasten tijdens een beurs voor een specifieke branche. Om een inspirerende beurs te organiseren zijn verschillende factoren belangrijk, zoals het thema, de uitstraling van de locatie en de bereikbaarheid van de locatie (bereikbaar met openbaar vervoer en/of auto. Een welgekozen locatie is hiervoor belangrijk.

Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van hybride.
Laat uw klanten digitaal meegenieten van de sfeer en zorg dat ze de informatie welke de beurs aanbiedt volledig interactief gedeeld kan worden.
Meer informatie over hybride evenementen? Klik hier.

Succesvolle beurs organiseren bij HAL60

De perfecte beurs organiseren op een unieke locatie gebaseerd op uw wensen. HAL60 biedt een geschikte locatie om een beurs op maat te organiseren. Of het nu om een beurs voor 50 of 500 personen gaat, wij passen de ruimte aan op uw wensen. HAL60 denkt met plezier met u mee, hierbij kunt u denken aan:

        - Diverse settings;
        - Podia;
        - Gastsprekers;
        - Licht, beeld & geluid;
        - Licht- en geluidstechnicus;
        - Divers meubilair;
        - Compleet verzorgde catering (food & dranken).

Volledig ontzorgd van A tot Z bij HAL60

Vraag naar de mogelijkheden

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.