Inspiratie
Wie gingen u voor

{alt_text}

Samen uit samen thuis - Livestream event

Een festival bezoeken zat er even niet in, daarom werd het festival dit jaar in huis gehaald. Samen met een aantal ondernemers uit de gemeente Kaag en Braassem werden de handen in een geslagen om een online festival neer te zetten. Samen uit samen thuis festiviral, onder andere in HAL60. Een perfecte locatie voor online of hybride evenementen!

Meer informatie

BIBA QUIZ in HAL60

Na al dat thuis zitten, konden de hersenen weer eens worden gekraakt. Deze vrijdag stonden de heren van Biba quiz op het podium van HAL60 om de algemene kennis te testen. Het werd een gezellige sfeervolle avond, waarbij 17 teams streden voor de winst. Tijdens de avond hadden de heren van Biba acht verschillende rondes van muziek, actueel tot vragen over COVID-19.

Meer informatie
{alt_text}
{alt_text}

Huiskamerconcert | Lekker Weer @ HAL60

Na drie maanden quarantaine mocht de band Lekker Weer eindelijk weer voor het echie optreden, maar toch net een beetje anders. Het werd een intiem zitconcert voor 30 personen, een echt huiskamerconcert. HAL60 werd hiervoor omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer waar men knus kon genieten van het optreden en een drankje/hapje.

Meer informatie

Livestream | OVA ondernemersvereniging

OVA ondernemersvereniging Kaag en Braassem was op zoek naar een locatie waar zij een online communicatiemoment met hun leden kon organiseren. Die locatie moest voldoen aan de volgende aspecten: een mogelijkheid voor livestream incl. Q&A, ± 3 personen op een podium en voldoende ruimte om aan alle maatregelen rondom COVID-19 te voldoen. HAL60 was dé oplossing voor hun evenement.

Meer informatie
{alt_text}
{alt_text}

Kerstborrel | Naktuinbouw

In december vierde Naktuinbouw hun eindejaarsafsluiting in HAL60. De bijna 300 gasten werden door onze strakke parkeerbegeleiders naar diverse parkeerterreinen geloodst, waarna zij gemakkelijk HAL60 konden betreden. De sfeer was ongedwongen, de koffie warm en de dranken koud: we konden beginnen. Na het plenaire en zakelijke gedeelte werden de medewerkers getrakteerd op een heuse entertainmentshow van niemand minder dan hun eigen collega's. Hierna gingen de stoelen aan de kant zodat er volop geborreld en gekletst kon worden.

Meer informatie

Publieksevenement | Finale NK Legpuzzelen

De animo voor het NK Legpuzzelen was zó groot dat Puzzlingworld dit jaar door heel Nederland 12 voorrondes heeft georganiseerd, met meer dan 2.000 deelnemers. Bijna alle voorrondes waren uitverkocht en dit kreeg veel media aandacht. Omdat de finalisten uit het hele land kwamen, was de finale in onze centraal gelegen evenementenlocatie HAL60.

Meer informatie
{alt_text}
{alt_text}

Quizavond | Rotary Kennisquiz

De Rotaryclub Roelofarendsveen organiseerde in HAL60 de jaarlijkse kennisquiz onder het motto: “Durf te dromen”. De 48 teams van 4 personen namen vol enthousiasme deel en quizden voor Stichting Droomdag een bedrag van € 5.000,- bij elkaar.

Meer informatie

Publieksevenement | BZB & The Wetnecks

HAL60 werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een intieme zaal waar BZB en hun Amerikaanse vrienden The Wetnecks optraden. De zaal werd dankzij een slimme opstelling van zwarte doeken en verlichting heel knus, gezellig en intiem. Ruim 250 feestgangers gingen al uit hun dak op de beats van DJ Kicksome toen BZB het HAL60-podium betrad. The Wetnecks maakten het feest compleet en zorgden ervoor dat in deze intieme setting stilstaan echt onmogelijk was. De tap heeft geen seconde stilgestaan, en DJ Kicksome sloot deze top avond met de dikste beats af.

Meer informatie
{alt_text}
{alt_text}

Theatervoorstellingen | WIJ Presenteert

Sinds 2017 maakt WIJ Presenteert meerdere keren per jaar gebruik van het pop-up theater van HAL60. WIJ Presenteert verzorgt een divers programma voor kinderen en volwassen uit de gemeente Kaag en Braassem. Met een ruim opgezet theater kunnen ruim 300 personen genieten van de voorstelling. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om na te borrelen in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie

Concertavond | MAESTRO in Roelofarendsveen

Een spannende avond voor zowel de maestro's als de muzikanten. Acht 'Bekende Veenders' zonder orkestervaring gingen de strijd met elkaar aan. Schouders naar achteren, borst vooruit, zwieren met de dirigeerstok en vooral: maat houden!

Meer informatie
{alt_text}
{alt_text}

Publieksevenement | De Vrienden van Cooldown7 Live

Een avond vol spektakel, ongekende samenwerkingen, mash-ups en verrassende muziekstijlen. Cooldown7 - 10 jaar, dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Het was dan ook één groot feest in HAL60. Een verjaardag vier je niet alleen, maar samen met je vrienden! Daarom stond Cooldown7 dit keer niet alleen op het podium, maar samen met onze muzikale helden.

Meer informatie

Particulier evenement | Themafeest Black & Gold

Vier belangrijke verjaardagen en een huwelijksfeest in één jaar, dat moest groots gevierd worden! Na een locatiebezoek zag de klant al snel in dat dit feest in HAL60 moest plaatsvinden. Zo veel mogelijkheden en opties!

Meer informatie
{alt_text}
{alt_text}

Personeelsfeest | Dobbe Transport

Op zaterdag 7-10-2017 werd HAL60 omgebouwd voor een evenement vol verrassingen! Dobbe Transport trakteerde de personeelsleden en aanhang op een leuke avond uit. Door lekker eten uit foodtrucks, een quiz, een optreden van de band 'Lekker Weer', een barbier en heerlijke drankjes werden alle gasten vermaakt en verwend.

Meer informatie

Oud & nieuw | Knuss NYE

Oliebollen, champagne, de lekkerste muziek, een hoop gezelligheid en je vrienden om je heen. Met een mix van hiphop, 80’s, 90’s, 00’s, classics, house, glijers, top 40, R&B klassiekers en foute guilty pleasures. Een line-up met zowel lokale als nationale helden, ieder zijn eigen genre. De voetjes gingen tot in de late uurtjes van de vloer.

Meer informatie
{alt_text}