Cultureel evenement organiseren
Van theater tot dansshow

Een cultureel evenement zoals een theatershow, concert of dansoptreden organiseren samen met een vereniging of schoolproject? HAL60 biedt een podium, inclusief podiumlicht, repetitiemogelijkheden en kleedkamer. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw optreden tot een succes te maken.

Pop-up theater in HAL60

Opzoek naar een ruimte met een groot podium om een onvergetelijk optreden neer te zetten? HAL60 biedt een flexibele locatie met podium om een cultureel optreden te laten plaatsvinden tot 500 zitplaatsen. Na afloop van het optreden kan men in de foyer van HAL60 napraten met een drankje. HAL60 adviseert u over de mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan:

✓ Podium (diverse afmetingen);
✓ Licht, beeld & geluid;
✓ Licht- en geluidtechnicus;
✓ Livestreams;
✓ Bar (food & dranken);
✓ Divers meubilair.

Benieuwd naar een eventuele samenwerking? Neem ook hiervoor contact met ons op en dan bekijken wij de mogelijkheden. Zo heeft HAL60 een samenwerking met Wij presenteert, waarmee al meerdere theatervoorstellingen, dansshows en bandjesavonden in HAL60 hebben plaatsgevonden, lees hier meer over op onze inspiratie pagina.

Kunst en cultuur in HAL60

Maak een afspraak

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.