Congres organiseren
| Hybride is mogelijk |

Bij een congres organiseren komen allerlei facetten kijken. Het is belangrijk vooraf duidelijk te krijgen wat het doel van het congres is, wie de doelgroep is en vooral welk budget er beschikbaar is. Vervolgens kan er worden gesproken over een geschikte locatie (bereikbaar met openbaar vervoer en/of auto). Een passende locatie is belangrijk om de juiste boodschap te kunnen overdragen.

HAL60 als congreslocatie

Het perfecte congres organiseren op een unieke locatie gebaseerd op uw wensen. HAL60 biedt de perfecte locatie om een zakelijk congres of conferentie op maat te organiseren. Of het nu gaat om een conferentie voor 50 personen of 500 personen: wij passen de ruimte aan op uw wensen. De mogelijkheden bij HAL60 zijn oneindig:

        - Diverse congres settings;
        - Podia;
        - Gastsprekers;
        - Licht, beeld & geluid;
        - Licht-, video- en geluidstechnicus;
        - Divers meubilair (registratiepunt);
        - Compleet verzorgde catering (food & dranken).

Het is mogelijk in HAL60

Mogelijkheden bespreken

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.