Congres organiseren
Uw boodschap staat centraal

HAL60 faciliteert een geschikte ruimte waar uw boodschap zal woden uitgelicht. U kunt kiezen voor zowel een formele- als informele setting. Wij zorgen dat uw boodschap centraal staat. 

HAL60 als congreslocatie

HAL60 biedt een geschikte locatie om een zakelijk congres of conferentie op maat te organiseren. De ruimte is flexibel in te delen betreffend verschillende groepsgroottes. HAL60 faciliteert uw congres in theatheropstelling, talkshow opstelling of pubquiz opstelling. 

✓ Diverse congres settings;
✓ Podia;
✓ Gastsprekers;
✓ Licht, beeld & geluid;
✓ Licht-, video- en geluidstechnicus;
✓ Divers meubilair (registratiepunt);
✓ Compleet verzorgde catering (food & dranken).

Het is mogelijk in HAL60

Mogelijkheden bespreken

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.