Frequently asked questions
Vind hier je antwoord op de meest gestelde vragen

Wat voor soort evenementen worden er georganiseerd in HAL60?
In HAL60 is alles mogelijk: de ruimte kan zo worden ingericht dat deze geschikt is voor verschillende doeleinden, van bedrijfsevenementen tot foodtruckfestivals en theateravonden. We denken graag met je mee! 

Wie organiseert de evenementen in HAL60?
De evenementen in HAL60 worden georganiseerd door HS Events, een ervaren team dat met veel passie compleet verzorgde events neerzet. HAL60 is onderdeel van HS Events, het beheer van de hal is volledig in handen van het team van HS Events. Wenst u de locatie blanco te huren? Dat is zeker mogelijk, samen kunnen we naar de opties kijken.

Kan ik als particulier of bedrijf mijn evenement in HAL60 organiseren?
Absoluut! HAL60 is beschikbaar voor iedereen en ons team denkt graag met je mee om een onvergetelijk event neer te zetten.

Welke faciliteiten biedt HAL60?
HAL60 is een industriële evenementenlocatie van 1000m² groot en kan volledig naar eigen invulling worden ingericht. Denk aan een bedrijfsevenement, verjaardag, presentatie of een van onze totaalconcepten. Neem hier vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of klik hier om onze totaalconcepten te bekijken.

Kan ik langskomen om HAL60 te bekijken?
Zeker weten! Onze deur staat open. Klik hier om een afspraak in te plannen om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en een lekker kopje koffie.

Is HAL60 geschikt voor mijn evenement?
HAL60 is geschikt voor ieder evenement en biedt de capaciteit tot ruim 700 personen. Neem hier vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. HAL60 is op verschillende manieren inzetbaar en we kijken graag samen met je naar wat de wensen zijn.

Waar is HAL60?
HAL60 is gelegen vlak naast de A4 in Roelofarendsveen, centraal gelegen tussen Schiphol en Leiden. HAL60 is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?
Uiteraard! Vul hier contactformulier op de site in of bel ons op 071 303 0007 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wordt de catering gefaciliteerd vanuit HAL60?
De catering wordt volledig verzorgd door HAL60. We bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Kan ik parkeren bij HAL60?
HAL60 is gelegen op een industrieterrein waar je gratis kunt parkeren.Tijdens evenementen zorgen wij voor voldoende parkeergelegenheid, op het industrieterrein of in de nabije omgeving. Heb je verder nog vragen over het parkeren bij HAL60? Neem hier contact met ons op.

Kan ik mijn goederen laden en lossen bij HAL60?
HAL60 heeft een overheaddeur waar gemakkelijk goederen geladen en gelost kunnen worden.

Ik ben iets verloren in HAL60, wat nu?
Wat vervelend dat je iets bent verloren. Je kunt het best hier contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder om je verloren spullen terug te vinden.

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.