Bedrijfsfeest organiseren
Voor iedereen

Een bedrijfsfeest organiseren op externe locatie voor alle interne en/of externe relaties binnen uw bedrijf? HAL60 is hiervoor de geschikte locatie! HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw bedrijfsfeest compleet te maken. HAL60 neemt alle zorg uit handen zodat u zelf optimaal kunt genieten van het bedrijfsfeest.
Zowel online, offline als hybride kunnen wij uw evenement vormgeven.

Gast op eigen evenement

HAL60 is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en memorabele bedrijfsfeesten in elke grootte en prijsklasse, online, fysiek en hybride. Samen met u wordt uw bedrijfsfeest tot in de details georganiseerd. De mogelijkheden zijn oneindig, denkend aan:

        - Live interactie met kijkers/deelnemers thuis:
        - Catering (drankjes, borrelhapjes, foodtrucks tot volledig buffet);
        - Aankleding middels decoratie en meubilair;    
        - Video (bedrijfsfilm, aftermovie etc), licht & geluid;
        - Vervoer naar en van HAL60;
        - Andere gewenste materialen en diensten

HAL60 zorgt door middel van maatwerk en uw wensen dat het feest tot een groot succes en onvergetelijke avond wordt gebracht.

HAL60, een locatie gebaseerd op uw wensen

Vraag naar de mogelijkheden!

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.