Een sinterklaas evenement voor bedrijven
Een bedrijfsevenement op maat

Breng de magie van het sinterklaasfeest naar HAL60 en creëer een mooie ervaring voor uw bedrijf! Bij HAL60 begrijpen we het belang van het vieren van speciale momenten en het creëren van herinneringen. Daarom bieden wij de perfecte setting voor uw sinterklaasfeest, waarbij we zorgen voor een onvergetelijke belevenis voor u en uw medewerkers.

Bij HAL60 draait alles om flexibiliteit en maatwerk. Onze veelzijdige evenementenruimte biedt een scala aan mogelijkheden om uw sinterklaasfeest helemaal naar wens in te richten. Onze ruimte kan worden aangepast om aan uw behoeften te voldoen. We werken samen met u om elk detail af te stemmen, van decoratie en entertainment tot opties die passen bij uw bedrijfscultuur en budget.

Om de sfeer van het sinterklaasfeest compleet te maken, bieden we een scala aan entertainmentmogelijkheden. Van sinterklaaspelletjes, foodtrucks tot sinterklaasshow. Onze professionele geluids- en lichtsystemen zorgen voor een optimale beleving, terwijl onze technische ondersteuning ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Wacht niet langer! Maak van uw sinterklaasfeest een buitengewone ervaring bij HAL60. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw evenement op maat te plannen!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.