Livestream
Succesvol en tot in de puntjes

Een belangrijke presentatie of vergadering waar niet iedereen bij aanwezig kan zijn? Of een locatie die niet over voldoende ruimte beschikt om iedereen deel te laten nemen? De locatie van de opname is belangrijk bij de livestream, denk hierbij aan het juiste licht en professioneel geluid. In HAL60 is het mogelijk een livestream te organiseren zodat uw gasten op afstand kunnen deelnemen of volgen. Ook is de presentatie, powerpoint en/of een video live te zien op het beeldscherm van de kijker.

Streaming event in HAL60

HAL60 beschikt over de juiste professionele materialen én een professioneel team om uw livestream tot een succes te maken. Een vergadering, presentatie, algemene leden vergadering (ALV), of online evenement: het is in HAL60 allemaal online mogelijk. Dankzij deze oplossing blijft het mogelijk informatie en kennis digitaal en online met elkaar te delen. HAL60 regelt de gehele productie om de livestreamverbinding op te zetten en neemt alle zorg uit handen. Hierbij kunt u denken aan: 

        - Beveiligde livestreamverbinding;
        - 4G-internetverbinding;
        - Diverse camerapunten;
        - Een bemande camera;
        - Q&A of discussiesysteem;
        - Technische ondersteuning.

Op zoek naar een studio voor uw livestream?
Bekijk de mogelijkheden bij onze partner HS Livestream.

HAL60, een professioneel technisch team

Neem vrijblijvend contact op Benieuwd naar een impressie van een livestream in HAL60? Kijk hieronder

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.