Proef de zomer in HAL60
Een zomers bedrijfsevenement op maat

Its summer time! Een totaalconcept met koude cocktails, de beste zomerhits, zomerse activiteiten en frisse bites! Dit bedrijfsevenement kan ook in campingstyle worden gerealiseerd met een bingo en (BBQ) foodtrucks! 

Onze dynamische evenementenlocatie kan omgebouwd worden in een ruimte geschikt voor 100- tot wel 750 personen. Wij leveren daarom altijd een evenement op maat. 

Onze missie is het realiseren van een betekenisvolle belevenis! Dit betekent dat er echt stap voor stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. 

HAL60 zorgt door middel van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht en houdt rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakenrelaties over wilt brengen. 

Stel uw zomerfeest samen:

✓  DJ (van een algemene dj tot echte camping dj)
✓  Foodtrucks (van Italiaans tot Mexicaans)
✓  Fotobooth (vakantiefoto's op een stripje)
✓  (muziek) bingo (een valse bingo is uiteraard zingen)
✓  Cocktailbar (zomerse cocktails naar wens)
✓  IJskraam (ijs kan niet ontbreken op een zomerfeest)

Klik hier voor een visualisatie van dit evenement. 

Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid!
 

* Wij kunnen dit bedrijfsevenement ook naar uw eigen locatie brengen, neem contact op voor de mogelijkheden!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.