Publieksevenement organiseren
Dansfeest, festival, quizavond en meer! | Hybride mogelijk |

Een succesvol dansfeest, festival, quizavond of een ander evenement organiseren? Voorafgaand aan een evenement is het belangrijk om het doel van het event te communiceren met (potentiële) bezoekers, denk hierbij aan plezier, ontspanning en/of informatief. Om een succesvol evenement te organiseren zijn verschillende factoren belangrijk, het thema, locatie en de bereikbaarheid van de locatie (bereikbaar met openbaar vervoer en/of auto). Een passende locatie is hiervoor van belang.

HAL60 denkt met u mee

Een onvergetelijk evenement organiseren op een unieke locatie gebaseerd op uw wensen. HAL60 biedt een zeer flexibele locatie om een evenement tot 800 personen te laten plaatsvinden. HAL60 kan ondersteuning bieden bij de organisatie van het evenement, van concept tot uitvoering. Hierbij kunt u denken aan:

        - Locatie verhuur;
        - Bar (food & dranken);
        - Divers meubilair;
        - Entertainment / programmering;
        - Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer;
        - Een ticketsysteem;
        - Beveiliging;
        - Voldoende personeel
        - Video, premovie, aftermovies etc. 

HAL60, een locatie aangepast op uw wensen

Vraag naar de mogelijkheden

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.