Particulier evenement organiseren
Verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft en meer!

Uw verjaardag, jubileum, bruiloft of familiefeest organiseren voor uw vrienden, familie en/of kennissen? Een klein of groot feest in gedachten? De mogelijkheden voor een gezellig feest zijn eindeloos. Samen met u worden de wensen besproken en wordt een creatief concept bedacht om uw evenement onvergetelijk te maken. HAL60 zorgt dat u gast bent op uw eigen evenement.

Altijd reden voor een feestje

Op zoek naar een bijzondere externe locatie voor een uniek evenement? HAL60 heeft de ervaring en kennis om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren. Rekening houdend met uw wensen, zorgen wij voor een evenement op maat. HAL60 zorgt dat alles in de puntjes wordt geregeld, hierbij kunt u denken aan:

        - Compleet verzorgde catering (food & dranken);
        - Divers meubilair;
        - Entertainment;
        - Muziek, eventueel onder begeleiding van een DJ of band;
        - Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer;
        - Video (aftermovie) en foto's.

HAL60 zorgt door middel van maatwerk en uw wensen dat het feest tot een groot succes en onvergetelijke avond wordt gebracht.

Gast op eigen evenement bij HAL60

Neem vrijblijvend contact op

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.