Theatershow organiseren
Hét pop-up theater in de randstad

Wilt u met uw toneelvereniging, toneelgroep op school of vriendengroep een theatervoorstelling opvoeren? HAL60 biedt een podium, inclusief podiumlicht, repeditiemogelijkheden, foyer en kleedkamer. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw theatershow tot een succes te maken.

Jouw theatershow in HAL60

Op zoek naar een flexibele locatie met podium voor een optreden. HAL60 biedt een groot podium met ruimte voor 350 zitplekken, geschikt voor het opvoeren van theatervoorstellingen. Na afloop van het optreden kan men in de foyer napraten met een drankje. HAL60 adviseert u over de mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan:

        - Podium (diverse afmetingen);
        - Licht, beeld & geluid;
        - Licht- en geluidtechnicus;
        - Livestreams;
        - Bar incl. bediening (food & dranken);
        - Backstage
        - Divers meubilair.

Online Theater tijdens Covid-19

Ook tijdens de pandemie zijn er mogelijkheden om theatershows alsnog te kunnen organiseren, (deels) online. HAL60 beschikt over de mogelijkheden om een professionele livestream op te zetten inclusief materialen en specialisme. Een online theatershow bijwonen door 'gewoon'een ticket te kopen. Neem contact met ons op, dan bespreken met u de mogelijkheden.

Pop-up theater HAL60

Vraag naar de mogelijkheden

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.