Dansshow organiseren

Wilt u met uw dansschool een dansvoorstelling opvoeren? HAL60 biedt een podium, inclusief podiumlicht, repeditiemogelijkheden, foyer en kleedkamer. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw dansshow tot een succes te maken. Door de flexibiliteit van deze locatie zijn de opties oneindig.

Dansen bij HAL60

HAL60 beschikt over de juiste kennis, ervaring en middelen om de perfecte locatie te zijn voor uw dansvoorstelling HAL60 biedt een groot podium met ruimte voor 500 zitplekken, geschikt voor het opvoeren van theatervoorstellingen. Na afloop van het optreden kan men in de foyer napraten met een drankje. HAL60 denkt met plezier met u mee over:

✓ Podium (diverse afmetingen);
✓ Licht, beeld & geluid;
✓ Licht- en geluidtechnicus;
✓ Bar incl. bediening (food & dranken);
✓ Backstage;
✓ Divers meubilair.

Het is mogelijk in HAL60

Vraag naar de mogelijkheden

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.