Black Box Concept
U vraagt, wij draaien

HAL60 is het beste te omschrijven als een 'Black Box locatie': vier muren, een plafond en een vlakke vloer. Er is geen vaste inrichting, dus alles is mogelijk; een leeg canvas waarop ieder evenement volledig naar wens vormgegeven kan worden. Met een oppervlakte van 1.000 m2, uitstekende basisfaciliteiten en een neutrale uitstraling, is de locatie perfect om in ieder gewenste locatie te transformeren. Deze unieke plek langs de A4 is standaard uitgerust met professionele licht- en geluidsapparatuur en alle basisfaciliteiten om een evenement te huisvesten.

Evenementen in HAL60

HAL60 is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo zijn er grote laad- en losdeuren, een verhoogd vip-deck en een ruime kleedkamer met keuken. Dit maakt de locatie zeer flexibel voor zowel grote zakelijke bijeenkomsten, maar ook intieme feesten met kleinere gezelschappen. Ook voor muziek-, dans- of theatervoorstellingen is HAL60 the place to be. De akoestiek is perfect in orde; zelfs achterin de zaal op het verhoogde vip-deck is de spraakverstaanbaarheid van de artiest nog van zeer hoog niveau. 

Velen hebben HAL60 al gevonden als evenementenlocatie, wat ervoor heeft gezorgd dat HAL60 een brede historie in evenementen heeft opgebouwd, bekijk onze inspiratie pagina. In HAL60 kan iedere sfeer worden gecreeerd; van industrieel tot knus, van zakelijk tot intiem en van gezellig tot groots. Dankzij de flexibele ruimte weet HAL60 bij ieder evenement de juiste gevoelige snaar te raken!

Online Events in HAL60

Ook tijdens de pandemie zijn er mogelijkheden om alsnog evenementen te kunnen organiseren, (deels) online. HAL60 beschikt over de mogelijkheden om een professionele livestream op te zetten inclusief materialen en specialisme. Van professionele livestream tot combinatie van fysiek online met een hybride bijeenkomst. Momenteel is HAL60 omgebouwd tot diverse studio's, ook hierin zijn de mogelijkheden oneindig. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op.

HAL60 creëert een beleving

Afspraak maken Benieuwd hoe wij een evenement opbouwen? Kijk hieronder

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.