Hybride Evenement
Zowel fysiek als online

Een hybride evenement, een combinatie tussen een off- en online evenement. Zowel het fysieke, als online publiek neemt op hetzelfde moment deel aan het zelfde evenement, maar wel vanaf verschillende locaties. Een hybride evenement gaat dus verder als een livestream en focust zich op interactie. HAL60 is een uitermate geschikte locatie voor hybride evenementen. 

Ontmoet elkaar off- en online!

HAL60 beschikt over de juiste professionele materialen én een professioneel team om uw livestream tot een succes te maken. Een beurs, open dag, online of hyrbide evenement: het is in HAL60 allemaal deels online en deels fysiek mogelijk. Dankzij deze oplossing blijft het mogelijk informatie en kennis digitaal en online met elkaar te delen. HAL60 regelt de gehele productie om het hybride evenement op te zetten en neemt alle zorg uit handen. Hierbij kunt u denken aan: 

✓ Beveiligde livestreamverbinding;
✓ 4G-internetverbinding;
✓ Diverse camerapunten;
✓ Publiek zowel online als fysiek;
✓ Q&A of discussiesysteem;
✓ Technische ondersteuning.

Een hybride event in HAL60 is een online succes


Bekijk onderstaande video voor een kijkje achter de schermen tijdens een van onze hybride evenementen en lees meer op onze inspiratie pagina van Festiviral.

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.