Hybride Evenement
Zowel fysiek als online

Een hybride evenement, een combinatie tussen een off- en online evenement. Zowel het fysieke, als online publiek neemt op hetzelfde moment deel aan het zelfde evenement, maar wel vanaf verschillende locaties. Een hybride evenement gaat dus verder als een livestream en focust zich op interactie. HAL60 is een uitermate geschikte locatie voor hybride evenementen. Alle maatregelen welke de overheid / RIVM voorschrijven kunnen hier worden nageleefd en de gewenste sfeer wordt op maat gecreëerd. 

Ontmoet elkaar off- en online!

HAL60 beschikt over de juiste professionele materialen én een professioneel team om uw livestream tot een succes te maken. Een beurs, open dag, online of hyrbide evenement: het is in HAL60 allemaal deels online en deels fysiek mogelijk. Dankzij deze oplossing blijft het - óók met alle maatregelen rondom COVID-19 - mogelijk informatie en kennis digitaal en online met elkaar te delen. HAL60 regelt de gehele productie om het hybride evenement op te zetten en neemt alle zorg uit handen. Hierbij kunt u denken aan: 

        - Beveiligde livestreamverbinding;
        - 4G-internetverbinding;
        - Diverse camerapunten;
        - Publiek zowel online als fysiek;
        - Q&A of discussiesysteem;
        - Technische ondersteuning.

Een hybride event in HAL60 is een online succes


In 2020 was HAL60 al de evenementenlocatie voor uw hybride evenement, zoals bij het samen uit samen thuis festival, bekijk onderstaande video voor een kijkje achter de schermen en lees meer op onze inspiratie pagina van Festiviral.

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.