Samen uit samen thuis
Festiviral

Een festival bezoeken zat er even niet in, daarom werd het festival dit jaar in huis gehaald. Samen met een aantal ondernemers uit de gemeente Kaag en Braassem werden de handen in een geslagen om een online festival neer te zetten. Samen uit samen thuis festiviral, onder andere in HAL60.

Samen met Beeldr, Doorgedraaid, de Vergulde Vos en Project Krijger werd een online platform gecreeërd waar het publiek terechtkon. Verschillende ondernemers, muzikanten, artiesten en sprekers uit de gemeente maakte gebruik van de tijdelijke stages, waarvan drie in HAL60, het Tuinhuis, de Schuur en de Salon. 

Dit is een voorbeeld van de eindeloze mogelijkheden die we kunnen bieden, vraag naar de mogelijikheden bij info@hal60.nl


Klink hier voor meer informatie over Livestreams of Hybride evenementen?

Ook een Livestream event in HAL60? Klik hier voor de mogelijkheden! Zie hieronder de aftermovie

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.