Dé perfecte ruimte voor uw workshop of teambuilding
Samen naar succes!

HAL60 is een dynamische evenementenlocatie welke zo kan worden ingericht dat het zal fungeren als de perfecte locatie voor een workshop of teambuildingdag. 

De ruimte zal zo worden ingericht dat de volledige aandacht op uw teambuilding of workshop is afgesteld. Wij kunnen faciliteren in een locatie, licht, geluid, catering en eventueel helpen met de invulling van de activiteit en/of workshop. 

HAL60 regelt het voor u

Door onze ervaring en beschikbare middelen hebben wij alles in huis om uw workshop of teambuildingdag tot een geslaagd evenement te brengen. Wij zetten in op een totale beleving en optimale exposure naar uw gasten.

Op zoek naar een ruimte voor uw teambuildingdag of workshop?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.