Dé perfecte manier om uw zakelijke jaar af te sluiten!
HAL60 faciliteert uw evenement

Een kerstfeest is dé ideale gelegenheid om uw werknemers en zakenrelaties te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en samen te proosten op het nieuwe jaar. Dit kan aan de hand van een feest met een borrel en live entertainment. Een sfeervolle gepersonaliseerde kerstborrel afgestemd op uw organisatie is mogelijk bij HAL60. Door de flexibiliteit van de locatie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kerst viert u samen met collega's

Het organiseren van de kerstborrel op een externe locatie is een leuke, verrassende en gezellig manier om met uw interne en externe relaties het jaar af te sluiten. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen voor een spraakmakende kerstborrel, te weten:

✓ Catering (drankjes, van borrelhapjes tot foodtrucks en volledig buffet);
✓ Programmering;
✓ Entertainment;
✓ Kerstpakketten (kerstmarkt)
✓ Vervoer naar HAL60.

Mocht u het kerstfeest toch op eigen locatie willen vieren? Klik dan hier!

HAL60 denkt met plezier met u mee

Afspraak maken?

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.