Zakelijk evenement organiseren
Presentatie, conferentie of beurs

Een zakelijk evenement plannen voor personeel, zakenrelaties, klanten en/of prospects? HAL60 faciliteert een evenement waarin uw boodschap een prominente plaats inneemt. Er zijn verschillende facetten mogelijk om uw evenement vorm te geven, te weten: een theateropstelling, talkshow setting of pubquiz setting. 

Zakelijk evenement in HAL60

Een zakelijk evenement organiseren kan verschillende doelen hebben en kan zowel intern als extern plaatsvinden. De locatie van een zakelijk evenement is belangrijk en draagt bij aan het uiteindelijke doel. Bent u op zoek naar een geschikte evenementenlocatie die aansluit bij de doelen voor uw specifieke evenement? HAL60 biedt een unieke locatie, volledig aan te passen op uw wensen. De opties zijn oneindig, hierbij kunt u denken aan:

✓ Compleet verzorgde catering (food & dranken);
✓ Divers meubilair
✓ Inspirerende sprekers;
✓ Licht, beeld & geluid;
✓ Licht- en geluidstechnicus.

HAL60, een locatie aangepast op uw wensen

Vraag naar de mogelijkheden

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.