Bedrijfspresentatie
Wij geven net dat beetje extra voor een presentatie op maat

Een bedrijfspresentatie organiseren voor uw werknemers, zakenrelaties, klanten en/of prospects? Van eindejaarspresentatie tot een productlancering, bij elke presentatie een gepaste professionaliteit. Een passende en indrukwekkende presentatie is daarbij noodzakelijk. Ook de locatie is hiervoor van belang, ten dienste van de beschikbare materialen en de juiste kennis.

Uw bedrijfspresentatie in HAL60?

HAL60 beschikt over de juiste professionele materialen en beschikt over een technisch team om uw bedrijfspresentatie tot een succes te maken. Tijdens de presentatie/productlancering is het belangrijk om de juiste emotie bij uw product of dienst op te roepen. HAL60 zorgt door middel van het leveren van maatwerk dat de bedrijfspresentatie tot een succes wordt gebracht. Na afloop van de presentatie kan men in de foyer van HAL60 borrelen. HAL60 adviseert u over de mogelijkheden, waarbij u kunt denken aan:

        - Livestreams, video opnamen en hybride mogelijkheden;
        - Licht, beeld & geluid;
        - Licht- en geluidstechnicus;
        - Divers meubilair;
        - Professionele ondersteuning presentatie;
        - Compleet verzorgde catering (food & dranken).

HAL60, een professioneel technisch team

Mogelijkheden bespreken

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.