Bedrijfsevenement organiseren
Voor personeel, zakenrelaties en meer

Een (hybride) bedrijfsevenement organiseren voor uw personeel (en hun partners), zakenrelaties, klanten en/of prospects? Bepaal vooraf al wat het doel van uw evenement is. Is dat bijvoorbeeld vooral plezier, of teambuilding, ontspanning, klantonderhoud en/of -werving? Denk ook vooral aan de interactie welke u wenst met de eventuele online deelenemers. Naar aanleiding van het doel en uw wensen kunnen wij een passend evenement voor u plannen, zoals een personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest, relatie-evenement, bedrijfsborrel of familiedag.

Uw bedrijf in HAL60?

Op zoek naar een locatie voor een uniek bedrijfsevenement? HAL60 heeft de ervaring en kennis om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren, fysiek, online en hybride. Rekening houdend met de doelstellingen, wensen en de mogelijkheden zorgen we voor een concept wat naadloos aansluit op uw organisatie. HAL60 zorgt dat alles in de puntjes wordt geregeld. Hierbij kunt u denken aan:

        - Compleet verzorgde catering (food & dranken);
        - Divers meubilair;
        - Entertainment;
        - Muziek, eventueel onder begeleiding van een DJ of band;
        - Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer;
        - Veiliheid.

Een evenement in HAL60 is een evenement op maat

Maak een afspraak

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.