Bedrijfsevenement organiseren
Voor personeel, zakenrelaties en meer

Een bedrijfsevenement organiseren voor uw personeel (en hun partners), zakenrelaties, klanten en/of prospects? HAL60 faciliteert uw bedrijfsevenement in iedere setting! Onze dynamische evenementenlocatie kan omgebouwd worden in ruimtes geschikt voor ruim 700 personen.

Ook zorgen wij binnen uw evenement voor een stukje personalisatie volgens de huidige trend: een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap voor stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. 

HAL60 zorgt door middel van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht! Hierdoor zal niemand het bedrijfsfeest vergeten! HAL60 houdt rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakerelaties over wilt brengen. Wij faciliteren uw evenement in iedere prijsklasse!

In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest! Zo kunt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

Uw bedrijf in HAL60?

Op zoek naar een locatie voor een uniek bedrijfsevenement? HAL60 heeft de ervaring en kennis om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren! Rekening houdend met de doelstellingen, wensen en de mogelijkheden zorgen we voor een concept dat naadloos aansluit op uw organisatie. HAL60 zorgt dat alles in de puntjes wordt geregeld.

Hierbij kunt u denken aan:
✓ Compleet verzorgde catering (food & dranken);
✓ Gepersonaliseerde evenementen en totaalconcepten;
✓ Divers meubilair;
✓ Entertainment;
✓ Muziek, eventueel onder begeleiding van een DJ of band;
✓ Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer.

Een evenement in HAL60 is een evenement op maat!

Klik hier voor een visualisatie van één onze bedrijfsevenementen!

Klik hier voor meer info of vraag een brochure aan!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.