Quizavond organiseren
Fysiek en hybride mogelijk

Een (hybride) quizavond organiseren voor familie, vrienden en/of collega's: hoe leuk is dat?! Een quizavond kan openbaar of als besloten evenement worden georganiseerd. Bij het plannen van het evenement is het goed om het voornaamste doel van het evenement te bepalen, zoals plezier, profit, teambuilding, ontspanning en/of het steunen van een goed doel. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw quizavond tot een succes te maken.

Wegens Covid-19 niet mogelijk om al uw bezoekers fysiek te ontvangen? Middels een interactieve livestream kunnen we naast het fysieke publiek ook online publiek laten deelnemen aan uw quiz. Zo kunt u veilig meer bezoekers ontvangen!

Quizzen in HAL60

Het organiseren van een geslaagde quiz vereist altijd meer regelwerk dan vooraf wordt gedacht, van de quiz maken en alle inkopen doen, tot het beeld en geluid regelen en alles in goede banen leiden. HAL60 beschikt over de juiste professionele materialen en beschikt over een creatief team om uw quizavond tot een succes te maken. HAL60 neemt alle zorg uit handen, zodat u zelf met vrienden kunt deelnemen. Denk hierbij aan:

        - Een actuele quiz;
        - Licht, beeld & geluid;
        - Licht- en geluidstechnicus;
        - Professionele livestream t.b.v. de hybride toevoeging;
        - Divers meubilair;
        - Professionele ondersteuning presentatie;
        - Compleet verzorgde catering (food & dranken).

Een quiz tijdens uw bedrijfsevenement is uiteraard ook mogelijk, bekijk de mogelijkheden voor bedrijfsevenementen hier.

HAL60, een professioneel creatief team

Neem vrijblijvend contact op

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.