HAL60
Over ons

Het evenementenbureau HS Events beschikt over een professioneel uitgeruste hal van 1000m2 en heeft een passie voor organiseren van evenementen. Combineer deze twee en het idee voor een evenementen locatie is ontstaan. In 2016 is de hal omgetoverd tot een evenementen locatie en zo is HAL60 een feit!

HS Events organiseert al vele evenementen op externe locaties van bedrijven en particulieren. Zo worden volledige tuinen en bedrijven omgebouwd tot fanatische pop-up evenementen locaties. HAL60 geeft het gemak om direct te kunnen genieten van het evenement en weg te gaan wanneer het evenement is afgelopen. Geen zorgen bij u op locatie. 

De meeste evenementen in HAL60 worden door HS Events vormgegeven en georganiseerd. HS Events beschikt over een enthousiast team, die met passie jullie evenementen organiseert. Maak kennis met ons team. Uiteraard is HAL60 ook te huur voor andere evenementen organisaties. HAL60 beschikt over duizend vierkante meter oppervlakte en is inzetbaar voor diverse doeleinden, zoals; feestavonden, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, quizavonden en theater. Met veel ruimte, uitstekende basisfaciliteiten en een neutrale uitstraling, is de locatie perfect om in ieder gewenste locatie te transformeren.

"Wij zorgen ervoor dat u gast bent op uw eigen evenement!"

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.