Heb jij geen zin om tulpen te trekken maar zoek je wel een relaxte bijbaan in een team met jonge gezellige mensen?
Dan hebben wij iets leuks voor je!

Ons evenementenbureau HS Events (HAL60 is onze eigen evenementenlocatie!) organiseert feesten en evenementen door heel Nederland. Voor elke evenement moeten alle materialen ‘spic en span’ zijn. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team kunnen versterken!
Als Parttime Afwasser/Schoonmaak ga je afwassen met behulp van een automatische was-/spoelmachine en ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van diverse evenementen- en cateringmaterialen.

Jouw profiel: 

- 15+
- Enthousiast;
- ‘Aanpakker’;
- Flexibele werkhouding;
- Woont in of rondom de gemeente Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:

- Samenwerken met een leuk team;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Doorgroeimogelijkheden (evt. een stage in de toekomst);
- Een prima salaris.

Interesse?

Weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar vacature@hal60.nl!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.