Ben jij opzoek naar een toffe baan in de evenementenwereld?
Deze baan geeft jou die kans!

HS Events is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een enthousiast team dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. Dit kunnen zowel evenementen op locatie zijn als in onze evenementenlocatie: HAL60.  HS Events faciliteert bedrijfsevenementen en particuliere evenementen.

Als Allround Event Producer ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie ‘van het perfecte evenement’. Denk hierbij aan het meedenken van de productie van evenementen en het uitvoeren hiervan.

Je werkdagen zullen erg divers zijn. De ene dag bouw je een evenement op in onze evenementenlocatie HAL60 en de andere dag ga je met een bedrijfsauto naar locatie om een evenement vanaf zero op te bouwen. Je zult tijdens deze job alle ‘ins en outs’ leren binnen de evenementenwereld. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze materialen en magazijn. Je zult dus voornamelijk operationeel bezig zijn en het fysieke gedeelte van het evenement ten uitvoer brengen.  

Je bent een echte ‘aanpakker’ en teamplayer! De evenementen worden geheel in eigen beheer uitgevoerd, dus jij zorgt ervoor dat vanuit je passie voor evenementen de evenementen op maat voor de klant worden gerealiseerd.

Jouw profiel:

- Enthousiast;
- Aanpakker;
- Affiniteit met evenement-materialen;
- In bezit van B-rijbewijs;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Leergierig; 
- Woont in of rondom Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:

- Samenwerken met een leuk team;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Parttime of fulltime werkweek 28 - 40 uur verdeeld over 5 dagen;
- Marktconform salaris.

Vind je het een leuke uitdaging om in de evenementenwereld aan de slag te gaan? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@hal60.nl!

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.