Ben jij opzoek naar een toffe bijbaan in de evenementenwereld?
Deze baan geeft jou die kans!

Ons evenementenbureau HS Events (HAL60 is onze eigen evenementenloctie!) is een full-service-evenementenbureau met een eigen eventlocatie (HAL60), gevestigd in Roelofarendsveen (tussen Den Haag en Amsterdam). HS Events organiseert en verzorgt bedrijfsfeesten, openingen, vergaderingen, personeelsfeesten, beurzen, presentaties, bruiloften en tuinfeesten. HAL60/HS Events zorgt dat evenementen soepel en geheel naar wens van de klant verlopen. Ook verhuurd HS Events materialen voor evenementen.

Als Parttime Loodsmedewerker steek jij je handen graag uit de mouwen. Je zoekt de materialen van tevoren bij elkaar en haalt/brengt deze naar de klant en helpt met de opbouw. Na afloop krijgen alle materialen het juiste onderhoud zodat ze weer klaar staan voor de volgende
evenementen.

Jouw profiel:

- Enthousiast;
- Aanpakker
- Enige affiniteit met evenement-materialen;
- Bij voorkeur in bezit van B-rijbewijs;
- Woont in of rondom Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:

- Samenwerken met een leuk team;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Marktconform salaris.

Vind je het een leuke uitdaging om in de evenementenwereld aan de slag te gaan? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@hal60.nl!

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Uw event in