Ben jij opzoek naar een te gekke bijbaan in de evenementenwereld?
Lees dan zeker door!

Ons evenementenbureau HS Events (HAL60 is onze eigen evenementenloctie!) is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een zeer enthousiast team dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. Dit kunnen zowel evenementen op locatie zijn als in HAL60!
Als Parttime Allround Horeca Medewerker komen alle facetten van horeca aan bod. De ene keer sta je achter de bar en de andere keer breng je hapjes rond. Het leuke aan deze vacature is, is dat je op verschillende plekken in Nederland werkt dus niet altijd op dezelfde locatie!

Jouw profiel:

- Enthousiast;
- Leergierig;
- Om kunnen gaan met drukte;
- Flexibel;
- Representatieve uitstraling;
- Woont in of rondom Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:

- Samenwerken met een leuk team;
- Werken op veel verschillende locaties;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Marktconform salaris.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en C.V. naar vacature@hal60.nl!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.