Ben jij klantgericht, een teamplayer en bovendien een echte leider?
Lees dan snel verder!

Zie jij jezelf werken in een dynamische, betrouwbare en onderscheidende organisatie? Ben jij klantgericht, een teamplayer en bovendien een echte leider? Wij hebben momenteel een uitdagende functie beschikbaar! 

Ons evenementenbureau HS Events (HAL60 is onze eigen evenementenloctie!) is een full-service-evenementenbureau met een eigen eventlocatie, gevestigd in Roelofarendsveen (tussen Den Haag en Amsterdam). HS Events organiseert en verzorgt bedrijfsfeesten, openingen, vergaderingen, personeelsfeesten, beurzen, presentaties, bruiloften en tuinfeesten. Daarnaast beschikt HS Events over een eigen evenementenlocatie (HAL60). HS Events zorgt ervoor dat evenementen soepel en geheel naar wens van de klant verlopen.

Als Operationeel Manager geef je samen met de directeur-eigenaar van HS Events leiding aan de onderneming met als doel ervoor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt en zij een ultieme ervaring hebben. Je bent contactpersoon voor onze opdrachtgevers en een gestructureerde en efficiënte professional met passie voor hospitality. Je leidinggevende ervaring in de evenementenbranche is hierbij essentieel. Je bent in staat goede planningen en draaiboeken op te stellen en deze samen met het team uit te voeren. Dus naast het feit dat je leidinggeeft ben je ook bereid om samen met het team uitvoering te geven aan onze evenementen.

Uniek aan deze vacature is dat er uiteindelijk de mogelijkheid is om door te groeien tot directeur van HS Events.
Ben je bereid om de meewerkend voorman te zijn die het team kan coachen en de organisatie nog een stap verder kan helpen? Wellicht is dit dan de volgende stap in jouw carrière!

Competenties:

- Flexibel, stressbestendig, positieve mindset en klantgericht
- Goed het overzicht kunnen bewaren en procesmatig kunnen denken
- Leiderschap tonen en toch in teamverband kunnen functioneren
- Oplossings- en resultaatgericht
- Doelstellingen kunnen vertalen naar operationele plannen en acties

Functie eisen:

- Hbo werk- en denkniveau
- Ambitieuze, gemotiveerde harde werker zonder 9-17 mentaliteit
- Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in leidinggevende functie bij voorkeur in evenementenbranche

Aanbod:

- Een schitterende kans om bij een snelgroeiend en innovatief evenementenbedrijf te werken
- Mogelijkheid om door te groeien tot directeur
- Een uitdagende en inspirerende werkomgeving
- Goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij onze nieuwe Operationeel Manager?

Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hal60.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Uw event in