Zie jij jezelf werken in een dynamische, betrouwbare en onderscheidende organisatie?
Lees dan snel verder!

Zie jij jezelf werken in een dynamische, betrouwbare en onderscheidende organisatie? Wij hebben momenteel een uitdagende functie beschikbaar! Ben jij communicatief vaardig, verantwoordelijk, zelfstandig en een teamplayer? Lees dan snel verder!

HS Events is een full-service-evenementenbureau met een eigen eventlocatie, gevestigd in Roelofarendsveen (tussen Den Haag en Amsterdam). HS Events organiseert en verzorgt bedrijfsfeesten, openingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, bruiloften en tuinfeesten. Daarnaast heeft HS Events een aantal lange termijnprojecten waarin het vaste partners faciliteert. HS Events zorgt ervoor dat evenementen soepel en geheel naar wens van de klant verlopen.

Als Office Assistent zul je de verantwoordelijkheid krijgen over een lange termijnproject waarin je eerste aanspreekpunt zal worden en de opdrachtgever zult faciliteren. Denk hierbij aan inkoop, planning, de mailbox en het contact met leveranciers. Daarnaast zul je het kantoorteam ondersteunen bij de andere projecten en evenementen.

Ben je klaar voor een uitdaging en de organisatie nog een stap verder helpen? Wellicht is dit dan de volgende stap in jouw carrière!

Competenties:

- Flexibel, stressbestendig, positieve mindset en klantgericht
- Goed het overzicht kunnen bewaren en procesmatig kunnen denken
- Oplossings- en resultaatgericht

Functie eisen:

- Ambitieuze, gemotiveerde harde werker zonder 9-17 mentaliteit
- Communicatief vaardig, zelfstandig en verantwoordelijk
- Goed overweg kunnen met Office

Aanbod:

- Een mooie kans om bij een snelgroeiend en innovatief evenementenbedrijf te werken
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een klein en gezellig team
- Marktconform salaris
- Reiskostenvergoeding
- Eens per kwartaal een teamuitje
- 28-38 uur

Ben jij onze nieuwe Office Assistent?
Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Uw event in