Een bedrijfsevenement vol adrenaline!
Are you ready for the ride?

Een speels bedrijfsevenement in kermisthema met kermisattracties, zoete suikerspinnen, popcorn, opblaasdieren en veel vrolijkheid! Up te graden met foodtrucks en DJ!

Uw bedrijfsevenement over een andere boeg gooien en indruk maken op uw personeel, zakenrelaties, klanten en/of prospects? Onze dynamische evenementenlocatie kan omgebouwd worden in een geschikte ruimte voor 100- tot wel 750 personen. 

Ook zorgen wij binnen uw evenement voor een stukje personalisatie volgens de huidige trent: een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap voor stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. 

HAL60 zorgt door middel van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht! HAL60 houdt rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakenrelaties over wilt brengen. Wij faciliteren uw evenement op maat!

Maak uw bedrijfsevenement compleet:

✓ DJ 
✓ Attracties (grijpmachine, boksmachine, spacebikes, wervelwindmachine e.d.)
✓ Suikerspin/popcorn (dit mag niet uiteraard niet ontbreken)
✓ Foodtrucks 
✓ Magic show (voor een magic touch)
✓ Cocktailbar (voor zoete- of minder zoete cocktails)
✓ Fotodoek/fotobooth (ook verkrijgbaar als spiegelbooth)

Klik hier voor een visualisatie van dit evenement!

Neem contact op voor de mogelijkheden


* Wij kunnen dit bedrijfsevenement ook naar uw eigen locatie brengen, neem contact op voor de mogelijkheden!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.