Personeelsfeest organiseren
op maat

Een personeelsfeest organiseren is de perfecte manier om uw werknemers te bedanken voor hun inzet, maar ook om het hoofd leeg te maken en plezier te maken met collega's. Een passende locatie voor het personeelsfeest is erg belangrijk. Een locatie die aansluit bij de werknemers en bij de doelstellingen van het bedrijf en de bedrijfscultuur? Door de flexibiliteit van HAL60 is deze locatie volledig aan te passen op uw wensen. Wij kunnen onze dynamische evenementenlocatie ombouwen in ruimtes geschikt voor 75- tot 750 personen!

Wij zorgen binnen uw evenement voor een stukje personalisatie volgens de huidige trend: een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap voor stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. 

HAL60 is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en onvergetelijke personeelsfeesten in iedere prijsklasse. Daarnaast verzorgt HAL60 uw personeelsfeest tot in detail; hierbij zijn de thema’s en mogelijkheden oneindig. Verder kan HAL60 ook de volledige (luxe) catering regelen, van de drankjes, borrelhapjes tot een volledig buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze medewerkers!

HAL60 zorgt door middel van maatwerk dat het personeelsfeest tot een succes wordt gebracht! Hierdoor zal niemand het personeelsfeest vergeten! Tevens houdt HAL60 rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakerelaties over wilt brengen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw personeelsfeest! Zo kunt u een onvergetelijk personeelsfeest organiseren!

Personeelsfeest organiseren?

Het organiseren van het jaarlijkse personeelsfeest kan een omvangrijke taak zijn: rekening houden met alle werknemers, hun interesses en de doelstellingen van het bedrijf. Belangrijk is om vooraf een doelstelling voor het evenement te bepalen. Staat bijvoorbeeld teambuilding of juist plezier centraal? Het programma van het personeelsfeest draagt bij aan het uiteindelijke doel. Een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren? HAL60 denkt met plezier met u mee over:

✓ Entertainment;
✓ Teambuilding; 
✓ Thema's;
✓ Compleet verzorgde catering (food & dranken);
✓ Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer.

In een persoonlijk gesprek kunt uw wensen aangeven en adviseren wij u graag in de een passend concept voor een succesvol personeelsfeest.

Klik hier voor een visualisatie van één van onze bedrijfsevenementen!

Klik hier voor meer info of vraag een brochure aan!

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.