Personeelsfeest organiseren
op maat

Een personeelsfeest organiseren is de perfecte manier om uw werknemers te bedanken voor hun inzet, maar ook om het hoofd leeg te maken en plezier te maken met collega's. Een passende locatie voor het personeelsfeest is erg belangrijk. Een locatie die aansluit bij de werknemers en bij de doelstellingen van het bedrijf en de bedrijfscultuur? Door de flexibiliteit van HAL60 is deze locatie volledig aan te passen op uw wensen.

Personeelsfeest organiseren?

Benieuwd naar de hybride mogelijikheden? Klik hier.

Het organiseren van het jaarlijkse personeelsfeest kan een omvangrijke taak zijn: rekening houden met alle werknemers, hun interesses en de doelstellingen van het bedrijf. Belangrijk is om vooraf een doelstelling voor het evenement te bepalen. Staat bijvoorbeeld teambuilding of juist plezier centraal? Het programma van het personeelsfeest draagt bij aan het uiteindelijke doel. Een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren? HAL60 denkt met plezier met u mee over:

        - Entertainment;
        - Teambuilding; 
        - Thema's;
        - Compleet verzorgde catering (food & dranken);
        - Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer.

In een persoonlijk gesprek kunt uw wensen aangeven en adviseren wij u graag in de een passend concept voor een succesvol personeelsfeest.

Kopje koffie?

unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse (online) evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, (online) quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.

Veiligheid

Een veilig evenement is de eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. Alle maatregelen van het RIVM zullen te allen tijde worden nagestreefd. HAL60 zal te allen tijde de veiligheid van bezoekers op één zetten.