Festival organiseren
Indoor en hybride mogelijk

Een festival, ook wel een "groot (muziek) feest". Een indoor festival is niet meer weg te denken in het evenementenaanbod in Nederland. Een kleinschalig festival op de planning? Voorkom teleurstelling bij slecht weer door het festival bij voorbaat al binnen te plannen. Een hip en origineel indoor festival organiseren is mogelijk bij HAL60. Door de flexibiliteit van deze locatie zijn de opties oneindig. Ook is het mogelijk om uw bezoekers online te laten meegenieten, organiseer je evenement hybride!

Droog en warm in HAL60

Dankzij de jarenlange ervaring van onze eventmanagers en het uitgebreide netwerk van betrouwbare partners is een festival in HAL60 een gegarandeerd succes! Mede door de grote ruimte en flexibiliteit is HAL60 in te richten naar uw wensen. HAL60 ondersteunt u graag bij de organisatie van uw indoor festival bij:

        - Entertainment;
        - Foodtrucks
        - Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer.
        - Bar met food en dranken;
        - Personeel (bar, kassa, parkeerwacht, etc);
        - Ticketsysteem;
        - Beveiliging.

Creatief en professioneel bij HAL60

Plan een locatiebezoek

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.