Dansfeest organiseren
Elk genre en type

In overweging om een knallend dansfeest te gaan organiseren? Het organiseren van een openbaar evenement vereist veel regelwerk, van vergunningen tot beveiliging, techniek tot ticketverkoop, en niet te vergeten de inkopen en het barpersoneel. HAL60 beschikt over de juiste ervaring en materialen om uw dansfeest tot een succes te maken. HAL60 biedt ondersteuning en kan indien gewenst alle zorgen uit handen nemen.

Dansen in HAL60

HAL60 beschikt over de juiste kennis, ervaring en middelen om de perfecte locatie te zijn voor uw dansfeest. Samen met u en uw wensen wordt een concept en marketingplan samengesteld, om uiteindelijk een succesvolle avond te organiseren. HAL60 denkt met plezier met u mee over:

        - Entertainment;
        - Thema's;
        - Verlichting en decoratie voor de juiste sfeer;
        - Bar met food en dranken;
        - Personeel (bar, kassa, parkeerwacht, etc);
        - Ticketsysteem;
        - Beveiliging.

Flexibele locatie huren voor uw evenement? HAL60.

Plan jouw evenement

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.