Uw bedrijfsevenement in Winter Wonderland
Een winters totaalconcept voor bedrijven

HAL60 wordt deze winter weer omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland waar de gast een wereld binnenstapt vol kerstbomen, sfeerverlichting en winterse details wat een betekenisvolle belevenis biedt voor alle gasten! 

❄ Het concept is eenvoudig:

✓ HAL60 biedt een basisarrangement met allereest beschikking tot de evenementenlocatie welke volledig in Winter Wonderland stijl is gedecoreerd, onbeperkt (non)alcoholische dranken, een welkomstdrankje, diverse warme en koude bites, een gepersonaliseerd winters totaalconcept inclusief ingang met heaters en rode loper, garderobe en een podium (voor dj, band of andere act). 

✓ Uw eindejaarsfeest op maat voor 100 tot 700 personen. HAL60 zal worden aangekleed in een winters thema aangevuld met de kleuren van uw organisatie en logo op het welkomstscherm! Mocht u een bedrijfsfeest willen organiseren voor minder dan 100 personen neem dan ook contact met ons op. Dan is het event alsnog bespreekbaar. Wij kunnen onze evenementenlocatie namelijk flexibel indelen of een event op locatie realiseren! 

 ❄ Extra's zijn op maat bij te boeken. Denk hierbij aan:

✓ Foodtrucks, buffet, winterbarbecue, shared dining
✓ Live entertainment zoals De Borrel Show voor bedrijven (live muziek, quiz en onderlinge battle), een dj, band en/of complimentenmeisjes
✓ Extra area met silent disco of bijvoorbeeld een mini-stage in een caravan
✓ Photobooth, quiz, arcade games, casino games, (winterse) workshops, bingo

Neem contact op voor een rondleiding in onze evenementenlocatie!


* Wij kunnen dit bedrijfsevenement ook naar uw eigen locatie brengen, neem contact op voor de mogelijkheden!

Klik hier voor onze speciale Winter Wonderland pagina

Unieke locatie
voor diverse evenementen

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam in Roelofarendsveen. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Flexibel

HAL60 is inzetbaar voor diverse evenementen, denkend aan livestreams, hybride events, quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeesten.

Voorzieningen

HAL60 beschikt over een vipdeck, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende parkeer- en garderobemogelijkheden en een stabiele internetverbinding.